Inchecken

24 / juli

Uitchecken

26 / juli

Volwassenen

Heerlijke gezinsvakantie in de VendéeWelkom bij dé kindvriendelijke vakantieplek aan de prachtige Atlantische kust in de Vendée in Frankrijk! Ben je op zoek naar een gezellig en kleinschalig vakantieoord op een idyllische plek? Wij zijn een jong Nederlands-Frans gezin en delen graag onze droom met jullie! Bij ons vind je de ideale balans tussen de echte Franse taal en cultuur en de Nederlandse taal, service en gezelligheid.

Onze gîtesOnze gîtes hebben in december 2018 officieel 3 sterren gekregen van het Office de Tourisme Vendée en zijn van alle gemakken voorzien! Le Pré d'Olonne is het hele jaar geopend.


Al onze gîtes hebben een eigen keuken en badkamer waardoor je volledig onafhankelijk bent. Buiten het hoogseizoen verhuren wij de gîtes ook voor een weekend of mid-week. Lees verder voor meer informatie over de omgeving, onze gîtes en onszelf.

Onze boerderij bestaat uit 4 gîtes (appartementen) en ons eigen woongedeelte. Wij verhuren 4 gîtes in verschillende maten van 2 tot 8 personen. In het hoogseizoen zijn de gîtes per week te huur en daarbuiten verhuren wij de gîtes ook voor een weekend of mid-week.


Wie zijn wij?Wij zijn Annemieke en Bertrand Scheenaerts en hebben twee zoons, Arthur en Florian....


Onze faciliteitenEr is bij ons van alles te beleven. Onze tuin en onze schuur bieden gezelligheid, ontspanning en vertier voor jong en oud.


De omgevingEr is in de buurt van alles te beleven. Geniet van de het zonnige klimaat op de prachtige stranden rondom Les Sables d'Olonne. Dankzij de kilometers lange fiets- en wandelpaden kunnen de actievelingen heerlijk fietsen, naar het strand, door de natuur of richting stad. Er zijn leuke culturele activiteiten binnen handbereik voor jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan het attractiepark Puy du Fou, de dierentuin in Les Sables en het prachtige zoutwinningsgebied vlakbij de boerderij. Je hoeft je hier geen moment te vervelen!